Известие

Collapse
No announcement yet.

След махане на катализатор?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• След махане на катализатор?

,,,,,,,,,,,,
    Last edited by SportwagonAzzura; d.m.y г., 18:01.
    156 Sportwagon 1.6 TS 00'

Аз има едно малко гърне на това място. Нещо от рода на 10- 15 см и дълго към 30- 40. На друга кола имам само тръба.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

След като свалиш катализаторното гарне го замени с резонаторно, ако е права траба като при мен ще побъркаш сондата и разхода ще скочи.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от unlimitedman Покажи съобщение
        След като свалиш катализаторното гарне го замени с резонаторно, ако е права траба като при мен ще побъркаш сондата и разхода ще скочи.
        Да не говорим за тенекиения звук който е ужасен,ако беше дизел става и тръба само но в твоя случай най-добре ново резонаторно гърне.
        sigpicalfa 164turbo s4
        части втора употреба за алфа всичко за 156
        http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
        0888556609 Коко Алексиев

Comment

Първоначално публикувано от scarface Покажи съобщение
          Да не говорим за тенекиения звук който е ужасен,ако беше дизел става и тръба само но в твоя случай най-добре ново резонаторно гърне.
          Чак ново не. На мен ми сложиха за 30 лв доста голямо и сум доволен вървежа дойде разхода падна и установих, че старата сонда си е била здрава
          Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Добре, решено - резонаторно гърне, някой знае ли обаче какво фи (мисля 55)е оригинално генерацията за тоя двг. за да си поръчам резонатор а дължината предполагам меря по старото гърне.....

Comment

Или пък можеш както аз направих. Отиваш в някоя морга и казваш да ти сложат.
              Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Поръчал съм средно резонаторно с близки размери до оригиналното и крайно спортно на Supersprint като ги сменя ще пиша дали има разлика във звука или вървенето в което се съмнявам но поне на колата ще и олекне 10-15 кила че фабричните са много тежки и тумбести

Comment

аз имам такова готово направено

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=82201
                  Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                  Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                  Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
                  X